Notes de premsa  

El Consorci Prat Nord i el COAC presentaran el proper dijous 21 de febrer a les 12.30 hores, el Concurs d'idees per a l’ordenació del Centre Direccional del Prat (Prat Nord) a la seu barcelonina del Col·legi. L’acte estarà presidit per Joan Llort, director general d’Actuacions Estratègiques i Política de Sòl, Jordi Ludevid, degà del COAC i Lluís Barba, gerent del consorci.

El Consorci Prat Nord en col·laboració amb el COAC ha convocat un concurs d'idees restringit, a dues voltes, amb intervenció de jurat del qual sortirà la proposta que servirà de base per redactar el document amb les directrius i estratègies que ordenaran l’àmbit territorial del Centre Direccional d’aquesta localitat. L'objectiu és definir l'ordenació urbana d'aquest territori, una gran pastilla de terreny de 150 hectàrees delimitada per l'autovia de Castelldefels, la Pota Sud de les rondes i el riu Llobregat, la seva transformació i la seva incorporació a la trama de la ciutat actual.

El Consorci Prat Nord, participat per l'Ajuntament del Prat i la Generalitat de Catalunya, és l'organisme encarregat del desenvolupament urbanístic del Centre Direccional del Prat. El Consorci va signar un acord de col·laboració amb el COAC per tal d’impulsar la convocatòria del concurs.

En la primera fase del concurs, que finalitza el proper 7 de març, es seleccionaran un mínim de cinc equips, mentre que a la segona els seleccionats presentaran una proposta de forma anònima i amb lema.

Per tal d’optar al concurs s’haurà de presentar un equip interdisciplinar composat, com a mínim, per un coordinador (arquitecte o enginyer) i especialistes en avaluació d’impacte ambiental; en mobilitat i infraestructures de comunicació; en hidrologia, cicle de l’aigua i subsòl i, per últim, en avaluació i escenaris de viabilitat i sostenibilitat econòmica.


07/02/2008
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
El Col·legi, guardonat a la 1a edició dels Premios de Arquitectura Española Internacional
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
 

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003